YLA Lifestyle & Wol webwinkel

woensdag 30 april 2014

Bloemen inspiratiebron.

Lieve haaksters. Het is lente, en dat is goed te zien. Alles wordt weer groen om ons heen, de lucht kleurt wat vaker blauw, en de bloemen hebben er zin in!

Ik kreeg zo de kriebels van alle mooie kleuren en dacht daarbij gelijk aan de 59 kleuren Stylecraft Special DK garen die zo ligt te stralen in onze kasten van onze webwinkel.

Ik ben naar buiten gegaan en heb met bloemen en blad verschillende foto's gemaakt samen met een aantal bijpassende bollen garen...... Kijk en geniet!!Kleurnuances genoeg bij Stylecraft.Een feestje in felle kleuren!


Blauw, paars en geel, een echt lentegevoel....Pastel kleuren alom vertegenwoordigd in de natuur.En de paars/lila niet te vergeten!


De rust van groen en wit, goed vertegenwoordigd in alles om ons heen als het om buitenleven gaat.Kleuren van lucht, en water en daarbij de vergeet mij nietjes, toch echt LENTE ??


HIER WORDEN WE TOCH ALLEMAAL BLIJ VAN??!!

Geniet van een kleurrijke week.
Groetjes
Yvonne
3 opmerkingen:

 1. ooooohhhhh wat mooi allemaal, bedankt dat je dit met ons wil delen.
  helaas voor mij, ik zou het graag willen kopen maar de centjes zijn op.
  Geen ramp hoor ik vind het ook leuk om er naar te kijken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het belangrijkste in het leven is dat je geniet, fijn dat we een kleine bijdrage kunnen leveren in de dagelijkse dingen. Dank voor je reactie Ron ! Daar worden wij ook weer heel blij van......

   Verwijderen
 2. Wat een werk maken jullie er toch van , genieten is het, de voorbeelden , ideeën , en de acties , op naar de 5000 , duurt niet lang meer denk ik , hoop dat ik wol kan komen kopen bij jullie web winkel volgende week .En Lotte dan ook nog leren erbij , je hebt bijna dagwerk aan de facebookpagina en ook nog leuke blogs , en de bestellingen , menselief , waar haal je de tijd vandaan , nog weer eens m,n complimenten hoor , en ook bedankt dat m,n deken en placemats bij de foto's geplaatst is , doeg doeg H.Groetjes Loes

  BeantwoordenVerwijderen