YLA Lifestyle & Wol webwinkel

Wie zijn wij

Hallo allemaal!

Wij zijn Yvonne, Lotte, Antoine en Annabel. Onze voornamen zijn ook gelijk de oorsprong van de naam YLA Lifestyle & Wol. We zijn een creatieve familie en willen dit graag met jullie delen.

Tijdens een koude winteravond in 2009 is het idee geboren om YLA Lifestyle op te richten. Mede door het enthousiasme van vrienden en familie hebben we onze krachten gebundeld en de moed opgebracht om een eigen online winkeltje te beginnen.

Al onze producten zijn handgemaakt en naar eigen inzicht gecreëerd. De heer in ons gezelschap verzorgt de producten van hout. De dames storten zich op het haken, breien en naaien van diverse creaties. Wij bieden je een compleet lifestyle pakket, waarbij sfeer centraal staat.

Uiteraard zijn er ook klanten die liever zélf aan de slag gaan. Wij hebben daarom per juli 2013 onze winkel uitgebreid met de verkoop van garens (wol). Zo is er hopelijk voor ieder wat wils!

Met deze weblog willen we jullie een kijkje achter de schermen bieden. En natuurlijk is het ook gewoon super leuk om inspiratie op te doen :)

Groetjes,
Het YLA Team

4 opmerkingen:

 1. Kan iemand me een eenvoudige uitleg geven van een kerstboom in krokodillensteek. Alvast bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan iemand me een eenvoudige uitleg geven van een kerstboom in krokodillensteek. Alvast bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan iemand me een eenvoudige uitleg geven van een kerstboom in krokodillensteek. Alvast bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan iemand me een eenvoudige uitleg geven van een kerstboom in krokodillensteek. Alvast bedankt

  BeantwoordenVerwijderen