YLA Lifestyle & Wol webwinkel

dinsdag 12 augustus 2014

Passie voor breien en haken.

Dat haken een super leuke hobby is en dat je meer kunt maken dan je zelf kunt dragen is precies waardoor onze webwinkel is ontstaan..... zoveel leuke projecten om te haken, we zijn begonnen met een paar wintermutsen, maar je kunt er maar 1 tegelijk dragen dus wat doe je dan met al die anderen??

We zijn begonnen als 2 enthousiaste haaksters, mijn Lotte en ik. Bovendien heb ik een man die uit een meubelmakers familie komt, dus die is niet te stuitten wat betreft het verzinnen van leuke houten objecten...
Zo kom je als gezin aan een familiebedrijf...

En als de vraag dan groter word dan je aankan, dan is er nog een héle lieve tante, die haar hele leven al haakt en vooral breit voor iedereen die iets handgemaakt wil dragen.Mijn lieve tante Cor haakt de basis van onze omslagdoeken..... van 4 kleuren Stylecraft garen.
Ongelofelijk met welk een plezier en snelheid ze dit voor ons doet!Vervolgens haak ik de rand erom...En in dit geval een bloem erbij....
De herfst gaat nog beginnen, dus er komen er nog veeeeeeeeeelll meer......

Lieve tante Cor, ik denk dat we je gaan toevoegen aan ons familiebedrijf.... zullen we onze naam moeten aanpassen??
Dank voor alle energie die je met veel passie en enthousiasme in ons bedrijfje stopt... binnenkort gaan we je verrassen en verwennen!!

En voor iedereen die dit blogje heeft gelezen een hele fijne Augustusmaand gewenst.
We hopen op nog veel zonnige dagen.

Groetjes,
Yvonne
1 opmerking:

  1. Leuk , voor 't eerst hierop terecht gekomen , hoe ? mag Joost weten , maar goed, succes verder met jullie blog, ja is dat he ??? doeggie kom nog wel weer eens ff kijken ...groetjes Loes.

    BeantwoordenVerwijderen