YLA Lifestyle & Wol webwinkel

zaterdag 19 juli 2014

STEIGERHOUT

Lieve lezers, ondanks de fantastische temperatuur de afgelopen dagen zitten wij niet stil...
Wij zijn lekker bezig ons te oriënteren op de komende herfst. Daarvoor wordt al driftig met haaknaald en garen leuke nieuwe items gehaakt.... Maar ook op gebied van hout blijven we actief.

Ons nieuwe item naast onze bestaande Decoratiebomen zal zijn: STEIGERHOUT

Er is de afgelopen dagen gewerkt aan een Seizoensbord van Steigerhout. Geschuurd, zonder splinters uiteraard, en gewashed met krijtverf.

Voor onze dochter een grey wash bord met uitgezaagd hart! Ze heeft hem in haar veranda hangen met de accessoires die bij haar passen.

Het leuke van dit bord is natuurlijk dat je er aan kunt hangen of op kunt zetten wat je zelf leuk vind, maar hij is ook te gebruiken als Seizoensbord. Zo kun je per seizoen leuke dingen plaatsen die het hele jaar rond plaatsvinden in ons seizoenenlandje! Of gebruik hem voor een thema die je onder de aandacht wilt brengen.... Sinterklaas en Kerst zijn daarvoor natuurlijk heel geschikt...


 
Onze binnenkort jarige schoonzoon had ook wel zin in zo'n eyecatcher in zijn flat. Aangezien hij liefhebber van uilen is, voor hem een uitgezaagd uiltje..

Variatie genoeg mogelijk........ dus mocht je belangstelling hebben, dan kunnen we zeker aan een aantal wensen tegemoet komen.
Binnenkort maken we er een met een hondepootje, jullie begrijpen het al, een hondenfreak!!

Voor jullie allemaal lieve lezers een hele fijne vakantie toegewenst.
Binnenkort weer een nieuw berichtje.

Groetjes,
Yvonne

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig bord! heb je nog meer dingen gemaakt van hout? Ben wel super benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We zijn inmiddels 2 jaar verder en gestopt met houten decoratie borden en boompjes Leonoor.

      Verwijderen