YLA Lifestyle & Wol webwinkel

maandag 24 maart 2014

Haak notitieboekje

Lieve haaksters,
Onlangs kwam ik in een voordelige boekwinkel, ik zal de naam niet noemen, een leuk notitieboekje tegen om haakprojecten in te noteren. Een zeer bruikbaar boekje, aangezien Lotte en ik nogal van de projecten zijn, en we enthousiast beginnen, om vervolgens weer een nieuw project te ontdekken en zo heb je zomaar ineens 4 of 5 verschillende haakwerken in de daarvoor bestemde mand liggen!! Ik heb zo'n vermoeden dat wij niet uniek zijn in deze onhebbelijkheid. Het probleem dat zich dan af en toe voordoet is dat ik geen idee meer heb waar ik welke dikte haaknaald voor heb gebruikt, of waar ik gebleven ben in een patroon. Dit boekje leek me daarvoor een leuke oplossing...

Leuk om te geven, maar ik vond de kaft niet zo spannend, dus heb ik er een hoesje omheen gehaakt en gelijk een leuke pen bij gekocht!
 
Aangezien Lotte enorm van de paars en turquoise is was de kleurkeuze snel gemaakt.
En zo zie je dat je zonder patroon nog wel eens tegen probleempjes kunt aanlopen:
 
Ik heb iets te veel steken gebruikt voor de rand waardoor hij een beetje golft. Gelukkig is hij niet voor de  verkoop haha..
 
 
 
 
Lotte heeft inmiddels het boekje in gebruik, en die van mij heeft nog de saaie kaft van de boekwinkel, maar handig is het zeker!!

Ik wens jullie een fijne haak week.
Groetjes,
Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten