YLA Lifestyle & Wol webwinkel

zondag 10 maart 2013

Dream Make Share

Sinds kort weet ik van het bestaan van een super leuk project. Micki is het Dream Make Share project begonnen. En wat is dat leuk! Je krijgt zomaar ineens een envelop van een random stranger met leuke (vaak zelfgemaakte) spulletjes. Gewoon...omdat het kan! Mocht je meer willen weten ga dan gauw naar de blog van Micki! Ik ben erg enthousiast :)

Afgelopen week heb ik van Susan een vrolijke envelop in de bus gekregen. Dat was een hele leuke verrassing! En wat een schattige dingetjes zaten er in. Ik werd er blij van! Ik heb inmiddels zelf ook 2 envelopjes de deur uit gedaan. Op naar het volgende adres :)

Liefs Lotte

4 opmerkingen:

 1. Leuk dat je hier mijn dream make share post aan jou deelt. Ja leuk is dat hè en ook wel spannend een vreemd iemand wat sturen en dan maar hopen dat het bevalt.
  Ik blijf gewoon maar heel kort bij mezelf en als ze een blog hebben probeer ik daar wat meer te weten te komen over wat ze leuk vinden. Maar jullie hebben pas een blog, dus viel er nog niet veel uit te vinden ;).
  Maar zoals ook beschreven op de kaart sprong het zonnebloemen engeltje eruit (die riep heel hard ;)) en heb daaromheen mijn post voor jou gemaakt, helemaal los gegaan met het bloementhema en opeens viel me weer je gehaakte bloemetjes blogpost in en wist ik dat ik goed zat.

  Heel veel dream make share post plezier gewenst! Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie post van Susan! Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey die Lotte heb je Micki al de code doorgegeven van je ontvangen post van mij?
  If not wil je dat alsnog doen, if so zou je het dan toch nog een keer willen doorgeven (Micki wist van niets).
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee Susan, ik heb Micki zeker een mail gestuurd dat je envelop was aangekomen. Ik gok dat ze zo druk is dat t overzicht misschien een beetje kwijt is ;) ik zal haar mijn mail nogmaals doorsturen voor de zekerheid!

   Verwijderen