YLA Lifestyle & Wol webwinkel

woensdag 27 februari 2013

Lentekriebels

Ik ben een echt wintermens. Ik hou van de kou en ben als een kind zo vrolijk wanneer het sneeuwt! En kerst? Mijn favoriete tijd van het jaar! Dit is nogal eens het onderwerp van spot in mijn omgeving ;) maar dat maakt me niets uit. Ik hou van winter!

Maar ja, op dit moment is iedereen de winter zat en van sneeuwpret kunnen we al bijna helemaal niet meer spreken. Dus....om alle mensen die zo enorm uitkijken naar de lente toch een sprankje hoop te geven is hier mijn nieuwste verslaving...

Liefs,
Lotte4 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor je sprankje hoop! De bloemetjes zijn erg vrolijk :) Dat is inderdaad een heel fijne verslaving. Ik ben er recentelijk ook mee aangestoken ;) Wat me ook goede hoop geeft: de weer-mevrouw op de radio die zegt dat de temperatuur volgende week in de dubbele cijfers gaat. Jeej!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, dan gaat het voor alle zonaanbidders toch weer een beetje de goede kant op ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veeeeeeeeel succes in blogland! Het is verslavend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey dat is leuk om te horen dat mijn flopje safe is aangekomen. Ja hihi het begon met het zonnebloem engeltje en daarna ging ik helemaal los met bloemetjes. En opeens moest ik aan deze blogpost denken hihihi. Fijn dat je er happy mee bent!
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen