YLA Lifestyle & Wol webwinkel

zondag 1 juni 2014

Kleurkaartjes

Naar aanleiding van de vragen van velen van jullie over de mogelijke kleurcombinaties van het Stylecraft Special DK garen uit onze webwinkel hebben we vorige week een start gemaakt met het samenstellen van Kleurkaartjes.
Aangezien dit garen 59 kleuren kent hebben we dit in 5 kaartjes moeten opsplitsen, zodat het ook nog makkelijk in een envelop te verzenden is uiteraard! 

Eerst het begin gemaakt om de kleurnummers met bijbehorende kleur omschrijving op papier te zetten en de kunst om de gaatjes op de goede plek bij de tekst te krijgen

 
Vervolgens met de 59 bollen aan de slag. Van elke kleur een draadje van 10 cm knippen zodat het voor jullie een dubbel draadje wordt om de kleur goed te kunnen zien.
 


Daarna per kleur een draadje door het betreffende gaatje halen en dat dan 59 keer en gelijk voor 20 kaartjes........Dat ziet er goed uit toch??
We hebben gelijk een passend wikkel ontworpen, om de 5 kaartjes in te verpakken, dus zo krijg je ze thuisgestuurd:

Je kunt ze bestellen onder het kopje: Kleur assortiment Stylecraft Special DK garen, voor de prijs van 4,75 in onze webwinkel! De belangstelling is groot, we hoeven ons volgende week niet te vervelen. Aan de slag maar weer...

Fijne haakweek allemaal.

Groetjes,
Yvonne


 

1 opmerking: